Etusivu / Terveysasemat / Omapihlaja Kehräsaari

Omapihlaja Kehräsaari

Omapihlaja Kehräsaari sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Ratinan suvannon rannalla, Laukontorin ja Koskikeskuksen välissä. Meille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä: bussi numero 15 pysähtyy Laukontorilla aivan Kehräsaaren nurkalla ja suurin osa kaupungin busseista pysähtyy Keskustorilla noin 350m kävelymatkan päässä Kehräsaaresta. Laukontorilla on parkkitilaa jossa maksullinen 4 h pysäköinti. Lisäksi Kehräsaaren edustalla on 4kpl asiakaspaikkoja 2h pysäköintiin.

Yhteystiedot

Omapihlaja Kehräsaari
Kehräsaari B, 3. kerros
33200 Tampere

Katso sijainti kartalla

Katso miten pääset bussilla meille - TKL Reittiopas

Avoinna:
ma-pe 8.00-16.00

Yhteystiedot

Varaa aika

Ajanvaraukset, tiedustelut ja neuvonta puhelimitse ma-to klo 8.30-15.30, pe klo 8.30-15. Kiireelliset ajanvarausasiat suositellaan soittamaan klo 8.30-9.15.

  03 4551 123


Jos sinulle on nimetty omahoitaja, voit varata omahoitajan ajan myös netin kautta.

Varaa aika

Varatun vastaanottoajan peruminen

Jos et pääse terveysasemalle varaamallesi lääkärin vastaanottoajalle, tulee aika perua viimeistään vastaanottoa edeltävänä päivänä. Tilatun ajan voi perua soittamalla Omapihlajaan. Terveysaseman ollessa kiinni, vastaanottoajan voi perua joko soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023) tai täyttämällä oheisen verkkolomakkeen:

Tampereen kaupunki: Lääkärille varatun ajan peruminen verkossa


Varatun vastaanottoajan peruminen

Henkilöstömme

Olemme ylpeitä henkilöstöstämme. Uskomme, miellyttävä ja tehokas palvelukokemus syntyy ammattitaitoisen ja hyvinvoivan henkilöstön käsissä. Henkilöstömme hyvinvointi ja vireys heijastuu suoraan asiakastyytyväisyyteen.

Tutustu henkilöstöömme