Etusivu / Videot ja blogi

Katso videoita Omapihlajasta

00:55

Tervetuloa Omapihlajaan!

Me Omapihlajassa haluamme hoitaa terveyttäsi yksilöllisesti ja yhdessä kanssasi. Olemme erityisen ylpeitä tutkitusti lyhyistä jonoistamme, hyvästä asiakastyytyväisyydestä ja mainiosta työviihtyvyydestä.

Katso video
00:46

Valinnanvapaus

Julkisen terveydenhuollon asiakkaana voit valita vapaasti perusterveydenhuollostasi vastaavan terveyskeskuksen yli kuntarajojen ja kunnan sisällä edelleen terveysaseman, jota haluat käyttää.

Katso video
01:15

Mikä on Omapihlaja?

Omapihlaja-terveysasemat ovat osa Tampereen julkista terveysasemaverkostoa. Hoidamme liki 30 000 tamperelaisen yleislääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut jo kymmenen vuoden kokemuksella. Tervetuloa Omapihlajaan!

Katso video

Blogikirjoituksia
 • Hanna_Repo_selfie.jpg
  28.8.2017

  Viihdyn ihmisten seurassa ja tunnen oloni kotoisaksi kuuluessani joukkoon. Minulle on erittäin tärkeää, että työyhteisöni on avoin ja yhteisöllinen. Kun vuonna 2010 aloitin Omapihlajassa terveydenhoitajana, kiinnitin erityisesti huomiota henkeen, joka täällä vallitsi. Kaikki – tittelistä riippumatta – olivat yhtä suurta perhettä.
  Lue lisää

 • Anne.jpg
  31.7.2017

  Oli vuosi 2002 ja olin juuri palannut takaisin Suomeen Arabiemiraateista, jossa työskentelin sairaanhoitajana neljän vuoden ajan. Luin Aamulehdestä Pihlajalinna-nimisestä yksityisestä lääkäriasemasta, jonka lääkäri nimeltä Mikko Wirén oli perustanut. Mietin miten mukavalta se kuulostikaan, ja ajattelin, että olisipa ihanaa työskennellä siellä. Tuolloin en vielä tiennyt, että haaveeni toteutuisi. Vanha sanonta "varo, mitä toivot, sen vielä saat", piti paikkansa.
  Lue lisää

 • Hanna_Repo_selfie.jpg
  26.6.2017

  Omapihlaja-terveysasemat ovat tehneet pioneerityötä työparityöskentelyn kehittämisessä ja toteuttamisessa, eikä turhaan; työparityöskentely on varmasti antoisin ja hedelmällisin tapa työskennellä terveysasemalla.
  Lue lisää

 • Koskela Tuomas pienennetty.jpg
  30.5.2017

  Omapihlaja-terveysasema aloitti toimintansa Tampereen Kehräsaaressa 10 vuotta sitten 2.4.2007. Aluksi meitä oli neljä lääkäriä ja neljä hoitajaa, innostuneita ja työhönsä sitoutuneita. Poikkesimme tavanomaisesta terveydenhuollon työyhteisöstä siinä, että valitsimme itse työtoverimme ja aloitimme puhtaalta pöydältä. Tavoitteenamme oli muuttaa maailmaa tai ainakin suomalaista perusterveydenhuoltoa: tehdä siitä asiakaslähtöistä ja tiiviiseen hoitaja-lääkärityöparityöskentelyyn perustuvaa.
  Lue lisää

 • Wirén_Mikko_02_10x15_cm.jpg
  11.4.2017

  Omapihlaja täytti kymmenen vuotta 1. huhtikuuta 2017. Juhlan kunniaksi on hyvä palauttaa mieleen, miten menestyvä Omapihlaja-malli syntyi.
  Lue lisää